Hoe kan ik controleren wie zijn/haar agenda heeft gesynchroniseerd?

Als beheerder is het erg handig om te weten of uw medewerkers een externe agenda hebben gesynchroniseerd en welke agenda's in aanmerking worden genomen bij het plannen van afspraken.
om hier naartoe te navigeren:

1. Beheer Organisatie
2. Werknemers en zoek de juiste medewerker op
3. Tabblad "Gesynchroniseerde kalenders"
4. U ziet de instellingen voor deze kalender
5. U ziet wanneer de agenda laatst werd gekoppeld

Voor meer informatie over welke kalenderinstellingen u kunt activeren, leest u best dit:
https://skedify.zendesk.com/hc/nl/articles/205568192-Verbinden-en-synchroniseren-van-kalenders-